De Bibliotheek

 

De bibliotheek is toch wel mijn grote trots, vooral omdat ik alle kastjes die erin staan zelf heb gemaakt. Sommige van hen kun je terugvinden op de pagina workshopjes. De  boekenkast zit al bijna vol met zelfgemaakte boekjes, maar er kan nog een hele hoop bij, dus er is nog werk aan de winkel! Het vuurtje in de open haard is ook zelf gemaakt (zie workshopjes) en brandt er vrolijk op los. De vloer is gemaakt van de bekende houten latjes, waar ook de bakkerij vloer van is gemaakt, en erg mooi geworden! De wenteltrap heb ik gemaakt van een messing buisje en bestaande trappenspijltjes!  (Ik zal de werkbeschrijving hiervan nog bij de workshopspagina zetten). De bruine leren stoel smeekt om een deftige meneer die hier heerlijk zijn sigaartje rookt en een glaasje congnac kan drinken!

Hieronder zie je het begin van de bibliotheek tot aan het resultaat zoals het nu is!

 

De bibliotheek verandert nog steeds zo nu en dan en er moeten ook wat dingen in gedaan worden maar hij is al vergevorderd en nu is het afwachten op de deftige heer die hier zal komen wonen!

IMG_5192          IMG_5193

De sigaartjes en de cognac staat al klaar. Ook de krant ligt er al en de poes houdt de stoel wel even warm voor de heer des huizes!  Het haardvuurtje brand er lekker op los!         

   

Hier zie je de boekenkast van dichtbij en al behoorlijk gevuld maar er moet nog meer bij. Ook het schaakbord wacht geduldig op het tafeltje wat ik nog moet maken!

                                                           IMG_5202

 

 

terug naar Victoria’s Home

Comments are closed.