De Kinderkamer

 

De kinderkamer zou eigenlijk eerst een muziekkamer worden, maar toen ik op een beurs was en daar zo’n schattig baby’tje had gekocht kon het niet uitblijven natuurlijk en werd het een babykamertje. Het is nog niet helemaal af maar toch al een aardig eindje. Op de foto’s hieronder kun je zien hoe het tot stand is gekomen!

Als je op de foto’s klikt kun je ze uitvergroot zien, dan zie je ook hier weer een aantal dingen die ik zelf gemaakt heb. Het wiegje heb ik natuurlijk zelf aangekleed en de pauwstoel in de hoek heb ik gehaakt volgens een patroontje evenals het doopjurkje wat er op ligt en natuurlijk het dekentje in de wieg. Het kleine poppenwagentje met de popjes erin heb ik ook zelf gemaakt. Het hobbelpaardje was een workshopje dat ik ooit op de beurs gekocht had. Ik vind hem zelf erg leuk geworden. Natuurlijk zijn de speelgoedwinkel in het klein en een poppenhuisje die ik bij een lidmaatschap van Dollhouse heb gekregen ook zelf in elkaar gefrutseld.

En zeg nou zelf, het babytje is toch een schatje? Ik was meteen stapel dol op haar!

Inmiddels heeft baby Vicky haar eigen nanny, die lekker bij haar blijft totdat ze slaapt. Haar naam is Joanna afgekort tot nanny Jo.

20150612_093929                  20150612_093939

 

 

 

 

Wil je weten hoe ik die dingen gemaakt heb of wil je patroontjes ervan, laat het me weten via de mail , dan kijk ik of ik ze nog heb voor je!

 

 

 

 

terug naar Victoria’s Home

Comments are closed.