De Slaapkamer

De Ouderslaapkamer   IMG_5194

De slaapkamer is nu zo goed als af, hij is behangen, de vloerbedekking ligt er, de gordijntjes hangen en hij is al voor een groot deel aangekleed met allerlei spulletjes en prullaria! 

 

 

20140903_132324

Op dit moment is ook de vrouw des huizes thuis en zit zij zich geduldig aan de kaptafel mooi te maken voor haar man die op haar wacht in de bibliotheek!

 

CIMG4389

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar voordat het zover was kun je hieronder zien hoe deze kamer tot stand is gekomen!

 

45 nov 2007

Hier nog helemaal kaal, zelfs het plafond is nog niet gedaan en ook de elektriciteit moet nog worden aangelegd.

 

 

 

88 feb 2009

Toen dat eenmaal gebeurd was werd het tijd voor het plafond te maken. Het hele huis moest daarvoor op zijn kop staan, maar het resultaat is prachtig!

 

 

 

 

 

 

Eindelijk kon er behangen worden en kan de vloerbedekking worden gelegd. Dan ziet het er opeens als een echte kamer uit, zeker met de gordijntjes erbij. Even kijken hoe de meubeltjes erin staan.

CIMG1913      CIMG1914

 

Nadat ik gezien had dat ik de meubeltjes te wit vond heb ik besloten om deze met wat goudverf wat ouder te maken, helaas kan je dat niet goed zien op een foto. Wat ik ook zelf gemaakt heb zijn de nachtkastjes en in de eerste instantie ook de kaptafel. Toch heb ik later besloten om er een wat fijnere kaptafel in te zetten omdat ik dat wat beter bij de rest vond passen. Dit kun je zien op de laatste foto’s!

Wil je weten hoe ik dit kaptafeltje gemaakt heb? Er staat een korte beschrijving bij de workshopjes!

aCIMG2186

 

Wat ik ook zelf gemaakt heb is het haardje in de hoek (ook hiervan een korte omschrijving bij workshopjes), je hebt er niet zoveel voor nodig en je hoeft alleen het haardvuurtje maar te kopen, tenminste dat heb ik gedaan, omdat ik niet in elke kamer hetzelfde haardje wilde hebben.

CIMG1862                     CIMG1863

 

 

Wat ik zeker wist toen ik het huis bouwde, was dat ik een balkonnetje wilde. Het leek me leuk om door de dubbele deuren naar de slaapkamer te kunnen kijken.

IMG_5169                   IMG_5170

 

 

Uiteindelijk is de slaapkamer zo geworden! Wat ik, denk ik nog ga maken, als het gaat, is een hemel boven het bed, dat lijkt me echt mooi staan.

IMG_5198    IMG_5197   IMG_5195

 

Heb je nog leuke suggesties? Mail me dan even, je krijgt altijd antwoord.

 

 

 

 

Terug naar Victoria’s Home

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.