De Woonkamer

 

Bij de woonkamer heb ik lang getwijfeld wat ik zou maken en zeker de behang keuze was moeilijk. Het enige wat ik zeker wist was dat het een donkere houten vloer moest worden. Ik heb hiervoor dezelfde latjes genomen als die ik bij de bakkerij vloer heb gebruikt, en toch is het een heel andere vloer geworden. Zo ziet de woonkamer er nu uit!

IMG_5204                 IMG_5205 IMG_5206

Er staat een gezellig drankje en een lekker hapje op tafel!

IMG_5207

Er staan al bloemetjes op de vensterbanken en het enige wat er nog ontbreekt zijn de overgordijnen!

 

De binnenvoorkant van de woonkamer en slaapkamer ziet er zo uit!

CIMG4350   IMG_5187

 

 

 

De zijkant is met het balkonnetje en de openslaande deuren erg mooi geworden!

IMG_5169 
          IMG_5170

 

 

Op de foto’s hieronder zie je eerst hoe het was en hoe geleidelijk aan het veranderd in het woonkamertje zoals het nu is.

Nog helemaal leeg, zelfs geen elektriciteit!

56 nov 2007                      CIMG1246

Op de tweede foto ligt de electriciteit en is de keus van behang gemaakt, zelfs de kozijntjes en de vensterbanken zijn bijna klaar!

86 feb 2009    Hier zie je ook al hoe het plafond gaat worden!

 

CIMG1689Uiteindelijk de meubeltjes eens even erin gezet en zoals je ziet heb ik hier nog de twee groene stoeltjes staan die ik later opnieuw gestoffeerd zijn en een nieuwe bestemming hebben gevonden. Op het eerste oog leken de meubeltjes wel wat te groot, maar toen ze eenmaal geschilderd waren was het toch wel mooi!

 

 

CIMG1835

 

 

Een deel van de vloer is klaar en even kijken hoe het haardvuurtje is geworden. De nieuwe stoeltjes staan er veel beter bij!


 

 

 

CIMG1962Hier zie je goed hoe mooi de vloer is geworden met die donkere rand erin en het verhogingkje bij de erker! Eigenlijk was dit een constructiefoutje want het moest eigenlijk gelijkvloers zijn, maar nu vind ik het erg leuk!

 

CIMG4349

 

 

 

 

Uiteindelijk zie je hier hoe het geworden is! Nog wat persoonlijke dingen toevoegen en het is een echte woonkamer geworden! 

 

 

 

 

 

 

terug naar Victoria’s Home

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.