Stoeltje Stofferen

Werkwijze Stoeltje stofferen:

CIMG1728a

 

 

 

 

 

 

Allereerst heel voorzichtig de stoel uit elkaar gehaald. Vervolgens de onderdeeltjes die niet zo goed eraf waren gekomen opnieuw overgetrokken op stevig karton en de onderdeeltjes die ik wel gebruikt heb, goed schoongemaakt van bobbels en lijmresten.

CIMG1769a      1729a

Eerst haal je alle onderdelen los die je opnieuw wil bekleden! Op de linkerfoto hierboven zie je alle onderdelen voor….. en op de rechterfoto alle onderdeeltjes na bekleden, let wel goed op dat je stof pakt die niet teveel rafelt, dit omdat je deze makkelijker kan inknippen voor de hoekjes enzo. Knip ook een voldoende naad eraan om om te vouwen. Alle overbodige stof knip je af en dan je zet de stoel weer voorzichtig in elkaar! Goed laten dragen en klaar is kees ! Nou, dat was het dan, dus niet zo heel moeilijk hoor! Zo krijg je een stoel met een heel ander uiterlijk!

Deze stoel staat nu te pronken in de bibliotheek waar hij nu wel thuishoort! 

CIMG1733a


 

 

 

 

De andere stoel heb ik inmiddels ook opnieuw bekleed en heeft ook al een bestemming gekregen, namelijk als troon van de kerstman! Het is een waardige sjieke stoel geworden die prima in de kerstbal past!

Zo ziet uiteindelijk de stoel eruit nadat hij opnieuw is bekleed. Waar een miskoopje toch nog goed van pas komt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je nog vragen hebben dan mail me maar! Veel plezier!

terug naar workshopjes

Comments are closed.